Fitness Pláza (Terrapark Fitness) Closed

Budaörs | Távíró köz 2.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 9.200 HUF

Services provided

Grouped exercise / Fitness / Spinning / Dance
aerobic / alakformálás / Fitness / spinning / step aerobic / zumba

Rate the facility

3.86 / 5

About

A terem  megnyitására Budaörs irodaparkjában került sor 2002 áprilisában. Ez idő alatt mint Alexandra Fitness üzemelt, majd 2007 május 2.-a óta Terrapark Fitnessként látja konditeremvendégül a sportolni vágyókat. A központ mintegy 600 m2 alapterületű, ahol helyet kapott egy 150 m2-es aerobic terem, kondi terem, finn és infra szauna, szolárium, gőzkabin, masszázs és egy rendkívül jól felszerelt, folyamatosan bővülő vitaminbár, táplálék-kiegészítők széles választékával. A termet az olasz Panatta cég, illetve az amerikai Biotech cég Sports Art gépeivel rendezték be, amely vezető szerepet tölt be a nemzetközi és a hazai fitness piacon egyaránt, megbízhatósága emeli ki konkurensei közül.

Néhány éve hazánkban is teret nyert az a felfogás, amely a fejlett ipari országokban már gyakorlat, miszerint az íróasztalhoz vagy számítógéphez kötött alkalmazottak konditerem természetes mozgásigényét korszerű fitnesstermekben kell kielégíteni. Tudományosan bizonyított tény, hogy a szellemi munkát végzők erősítőképessége nagyban csökken megfelelő fizikai terhelés hiányában. A Terrapark Fitness / előtte: Alexandra Fitness / megalakulása óta méltán élvezi a Magyarországon működő hazai és külföldi tulajdonú cégek bizalmát. Vendégeik szabadidejük hasznos eltöltéséhez munkatársaiktól minden segítséget megkapnak. Büszkék arra, hogy az évek során fő tevékenységeik; az aerobik, fitness, wellness, testépítés, erőemelés nem versenyszerű oktatása mellett bajnokokat is neveltek ezekben a sportágakban.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:40 - 22:00
T u e s d a y 06:40 - 22:00
W e d n e s d a y 06:40 - 22:00
T h u r s d a y 06:40 - 22:00
F r i d a y 06:40 - 22:00
S a t u r d a y 08:40-16:00
S u n d a y Closed

Fitness Pláza (Terrapark Fitness) Latest News

Terrapark Fitness - AYCM M 2014

A terem  megnyitására Budaörs irodaparkjában került sor 2002 áprilisában. Ez idő alatt mint Alexandra Fitness üzemelt, majd 2007 május 2.-a óta Terrapark Fitnessként látja konditeremvendégül a spor