Fitness Factory - Alapcsomag Closed

Budapest XIII | Róbert Károly krt. 54-58.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 9.200 HUF Sign Up

Services provided

Cardio / Grouped exercise / Fitness / Gyógytorna / Yoga / Combat sports / Spinning / Wellness and Sweating-room
aerobic / alakformálás / body art / cardio / core training / Csoportos óra / dance aerobic / dance step / fit ball / fit-fight / Fitness / gerinctréning / hot iron / jóga / kangoo / kondi / kondicionáló torna / spinning / stretching / szauna / tae bo / wellness / zumba

Rate the facility

3.58 / 5

Comment

Az alapcsomag NEM tartalmazza a törölközőt és a gyermekmegőrző igénybevételét. Nem alapszolgáltatásnak számító csoportos órák, melyeket lehet AYCM kártyával látogatni, de plusz díj ellenében:
-1000.-Ft különbözeti jeggyel igénybe vehető (+AYCM kártya) a spartan fighter, a girja, kranking és a TRX-1200.-Ft különbözeti jeggyel igénybe vehető (+AYCM kártya) boksz-900.-Ft különbözeti jeggyel igénybe vehető (+AYCM kártya) plusz egy csoportos órára belépés

About

A Fitness Factory sportközpont az elmúlt évek egyik legközkedveltebb Fitness és Wellness Komplexuma, ahol a legújabb fitness trendeket követheted és próbálhatod ki.

A Material Design Center 5. emeletén lévő fitneszterem magas színvonalon, változatos szolgáltatás palettával rendelkezik. Az igényes sportolást és kikapcsolódást a 3 aerobik terem, a TRX terem, a spinning terem, a fitnesz rész, a cardio részleg, a Kranking terem és a számtalan ingyenes szolgáltatás teszi lehetővé.

Gépeik a korszerű Life Fitness termékcsalád gépeivel vannak felszerelve. Cardio gépeik között megtalálhatóak a futógépek, ellipszistrénerek, wave gépek, taposógépek, kerékpárok, karergométer. A súlyzós teremben többek között speciális Hammer erőfejlesztő gépek találhatóak.

Szabadtéri teraszuk, rengeteg lehetőséget rejt magában, akár egy napfelkeltés futásra a 300 négyzetméteres rekortán futópályán, akár egy napnyugtás edzésre, csodálatos kilátással. Edzésed kipihenheted a wellness részükön, ahol bioszauna, infraszauna és finn szauna is megtalálható. Napozó Teraszukon pedig feltöltődhetsz energiával és napfénnyel!
 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük látogassa meg a létesítmény weboldalát.

 

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 22:30
T u e s d a y 06:00 - 22:30
W e d n e s d a y 06:00 - 22:30
T h u r s d a y 06:00 - 22:30
F r i d a y 06:00 - 22:30
S a t u r d a y 08:00 - 20:00
S u n d a y 08:00 - 20:00

Fitness Factory - Alapcsomag Latest News

Fitness Factory - AYCM M 2014

A Fitness Factory sportközpont 2008. szeptember 8-a óta várja sportolni vágyó vendégeit. A Material Design Center 5. emeletén lévő fitnesz terem magas színvonalon, változatos szolgáltatás palettáva