Fitness 5 & Gym Selfstore Plaza Open

Budapest III | Pünkösdfürdő utca 52-54.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 9.200 HUF

Services provided

Cross training / Grouped exercise / Fitness / Yoga / Pilates / Spinracing / TRX
aerobic / alakformálás / baba-mama torna / CrossFit / dinamikus jóga / Fitness / gerinctréning / insanity / kangoo / kondi step / Latin Fitness / Pilates / spinracing / TRX / zumba

Rate the facility

3.27 / 5

Comment

With AYCM SportPass for non-basic service like group classes, the following additional fees must be paid:
TRX, spinning, cross: +200 HUF extra fee
Kangoo shoe rental: +500 HUF extra fee.

About

2015. január 30-án megnyitotta kapuit a Fitness5 and Gym, a III. kerületi Self Store Plaza 3. emeletén, ahonnan pazar kilátás nyílik, a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően, minden irányból, a szabadság érzetét keltve, 3000nm-en minden ami a mozgás, 60 állomásból álló Cardio park, Technogym, Life Fitness és Hammer gépekkel, közel 200 gépből tud válogatni minden edzeni vágyó, szabadsúlyos és lapsúlyos verzióban egyaránt, cross training keret várja a funkcionális edzés szerelmeseit, melyhez minden eszköz adott és nem csak csoportos óra keretében lehet igénybe venni!

Ketrec Foci várja azokat, akik inkább a játékos formáját kedvelik az edzésnek, 4-6 fős csoportok vehetik igénybe egy időben a focipályát, mely professzionális sportpadlóval ellátott, valamint labdát is tudunk biztosítunk, ha szükséges.

Profi edzők vezetésével, 3 teremben csoportos órák széles választéka: Aerobic, Hot-Iron, Insanity, Pilates, Kangoo, Spinning, Spinracing, Trx, Cross Traning és a legkisebbeknek, baba-mama, ovis és gyerektorna…, valamint az alap, már jól bevált zsírégető, alakformáló órák, minden mennyiségben!

Wellness részlegükben infra és finn szaunával, pihenőágyakkal, valamint gőzfürdővel és élményzuhannyal állnak rendelkezésedre, teljesen szeparáltan az edzőtermi részlegtől, lágy, nyugtató zenével, az igazi kikapcsolódás élményével tudnak megajándékozni, melyet minden napijegy, AYCM, illetve bármely bérlet mellé INGYEN igénybe lehet venni!

A recepcióban lévő pultnál minden igényt kielégítő táplálékkiegészítők széles választéka vár, Weider, Nutrend, Biotec U.S.A, valamint, vizek, sportitalok, energia szeletek, turmixok, friss gyümölcs és egyéb sport kiegészítők kesztyűk, övek, fülhallgatók, stb., közül tudtok válogatni, hatalmas leülők, hogy a várakozás se legyen kényelmetlen és egy apró ingyenes szolgátatásként csocsóasztal is a rendelkezésetekre áll, hogy ne unatkozzatok :)
Bővebb információt, a www.fitness5.hu oldalon, valamint a facebook oldalukon találtok, ahol mindig megosztásra kerülnek, az aktuális napi infók a terem életével kapcsolatban!
 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 24:00
T u e s d a y 06:00 - 24:00
W e d n e s d a y 06:00 - 24:00
T h u r s d a y 06:00 - 24:00
F r i d a y 06:00 - 24:00
S a t u r d a y 08:00 - 20:00
S u n d a y 08:00 - 20:00