Factory Mászócsarnok See timetable

Miskolc | Kiss Ernő u. 25.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 11.900 HUF

Services provided

Wall climbing
Falmászás

Rate the facility

4.58 / 5

Comment

Equipment fee must be paid.

About

Miskolcon van az ország 2. legnagyobb fedett mászóterme. Ha tudod miről van szó, de még nem próbáltad, ha nem tudod mindenképpen érdemes őket meglátogatnod. 10m magas és 400 m2-er a falfelületük, melynek egy része egy egyedülálló boulder tömb. Ott mászhatsz kötéllel vagy anélkül, ha van felszerelésed azzal, ha nincs adnak.
Ha kell egy bika alkar, erős ujjak, szálkás váll és hát!? Az út mindezekhez rajtuk át vezet , az adrenalinról pedig már ne is beszéljünk…Falmestereik, tapasztalt mászók, tudnak neked újat mutatni és a testi épségedre is vigyáznak!

Az edzések a bemelegítés után minden hozzájuk látogató számára személyre szabottan folytatódnak, ami azt jelenti, hogy ki-ki a maga képességeinek és igényeinek megfelelően kapja a feladatokat. Boulderezésen keresztül tanítják a technikát és fejlesztik a max- és ujjerőt, nehézségi mászással és hosszabb boulderekkel az állóképességet. Azok számára, akik keményebb munkára kívánják fogni magukat, külön erősítést tartanak, természetesen mászás specifikus jelleggel. Az erősítés is a mászás minőségének javítását célozza meg. Különböző húzódzkodások, speciális fekvőtámaszok, egyszerűbb gyűrű gyakorlatok, mászáshoz szükséges könnyű egykezes súlyzóval végzett edzésmunka egészíti ki a mászást.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y Closed
T u e s d a y 14:00 - 22:00
W e d n e s d a y Closed
T h u r s d a y 14:00 - 22:00
F r i d a y 14:00 - 22:00
S a t u r d a y 12:00 - 20:00
S u n d a y Closed