Dollhouse Rúdtánc Stúdió See timetable

Budapest V | Petőfi Sándor utca 11. 2. em. 10.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 10.900 HUF

Services provided

Grouped exercise / Pole dance
aerial hoop / Beautyrobic / hot stretch / poledance / rúdtánc / showgirl poledance / twerk

Rate the facility

5 / 5

Comment

A stúdió 2018. március 30-al bezár

About

A rúdtánc nemcsak egy látványos, erő- és ügyességi elemekben bővelkedő akrobatikus sportág, hanem egyben előadó művészet és az önkifejezés egy eszköze is. A Szent István körúti Dollhouse Stúdióban több mint 15 féle óratípust kínálnak komplex edzéstervvel, alakformálással, fogyással, és a mozgás örömével. A technikai órák során az akrobatikus és erő elemeket sajátíthatod el a teljesen kezdő lépésektől haladva az egyre nehezebb, bonyolultabb elemek felé. 1-től 5 szintig sorolták be a trükköket, melyeket mindig 1-1 vizsga letételével tanulhatsz tovább.

Szent István körúti iskolájukban a rúdtáncon kívül sok más óratípust is kipróbálhatsz, amik valamilyen módon kapcsolódnak a rúdhoz. Égesd a zsírt, formáld az alakod erősítő, állóképesség növelő, nyújtás, balett és táncos-koreografikus óráikon!

Az órákon képzett trénerektől tanulhatsz, Bardóczy Ilka kétszeres világbajnok és Európa-bajnok oktató, vezető trénerük Presinszki Ákos, Magyarország egyetlen akkreditált rúdfitness tréner végzettséggel rendelkező férfi rúdtánc oktatója, illetve náluk tanít Holoda Péter is, a 2014-es Mr. Poledance verseny hazai győztese is. 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y órarend szerint
T u e s d a y órarend szerint
W e d n e s d a y órarend szerint
T h u r s d a y órarend szerint
F r i d a y órarend szerint
S a t u r d a y órarend szerint
S u n d a y Closed

Dollhouse Rúdtánc Stúdió Latest News

Dollhouse Rúdtánc Stúdió

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY! DOLLHOUSE RÚDTÁNC STÚDIÓ A Visegrádi utcai és a Wesselényi utcai termeik bezárnak, és április 22-én a Szent István krt. 17.szám alatt nyitnak újra, egy nagyobb, közös term

Dollhouse Rúdtánc Stúdió - AYCM L 2014

A Dollhouse egy olyan életszemléletet képvisel, melynek középpontjában a nőiesség áll, a testi-lelki egészség, a kiegyensúlyozottság, a boldogság, amelyet a rendszeres sport és példaértékszerű élet