Dollhouse Boudoir - Nőiesség Művészete Pirner Almával See timetable

Budapest VI | Csengery u. 76.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 10.900 HUF

Services provided

Grouped exercise / Pole dance
aerial hoop / art of seduction / Beautyrobic / bikini bootcamp erősítés / Booty Tone workout / chairdance cardio / FitPilates / hot stretch / hula fitness / polesque / private show / rúdtánc / sexy stretch / showgirl poledance / stiletto a gyönyörű lábakért

Rate the facility

5 / 5

Comment

Reservation is required: +36 30 340 2055 or via e-mail [email protected]

About

DOLLHOUSE BOUDOIR- Nőiesség Művészete Pirner Almával

 

Dollhouse Boudoir – Nőiesség Mesterfokon Stúdió Pirner Almával

Magyaroszágon egyedülláló tánc, mozgás és életmódstúdió Pirner Alma egzotikustánc világábajnok vezetésével.

A Stúdió repertoárjában minden olyan program megtalálható a test-lélek-szellem hármas jegyében, mely a nők önbizalmát erősíti, önértékelést növeli, fejleszti a testtudatot, alakot formál, zsírt éget, erősít, és szexisebbnek, nőiesebbnek érezhetik magukat, mint valaha.

Ki ne szeretné kihozni magából a maximumot a mai rohanó világban, és mint NŐ is helyt állni, nemcsak mint üzlatasszony, dolgozó nő vagy anyuka?

Egy hely, ami csak Rólad szól!

Professzinális oktatóik, trénereik, terapeutáik és  coach-aik segítenek abban, hogy valóban kihozd magadból, ami csak lehetséges, és minden álmod valóra váljon!

Csoportos órák között megtalálható a manapság legszexisebb alakformáló mozgásforma, a Beautyrobic, a megunhatatlan erősítő Rúdtánc órák, a teljes testet ellazító nyújtás felfűtött teremben.

A hölgyek megtanulhatják egy kiváló lábedzésen, hogyan járjanak magabiztosan magas sarkú cipőben Stiletto Tréning óráikon.

2015. áprilisától pedig új óratípusokkal is kedveskednek a  hozzájuk látogatóknak! Alakfromáló-zsírégető óráik segítenek bikini formába lendülni, „Twerking” óráikon izolációs technikákat van lehetőség tanulni extra zsírégetés mellett, Babydoll tréningjüket pedig várandós kismamáknak és nemrég szült anyukáknak fejelsztették ki szakértőikkel, hogy szexisnek érezzék magukat a várandóság hónapjai alatt és, szülés után pedig a lehető leggyorsabban, de kíméletesen  visszanyerjék alakjukat!

 

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 08:00 - 20:30
T u e s d a y 08:00 - 20:30
W e d n e s d a y 08:00 - 20:30
T h u r s d a y 08:00 - 20:30
F r i d a y 08:00 - 20:30
S a t u r d a y Closed
S u n d a y Closed

Dollhouse Boudoir - Nőiesség Művészete Pirner Almával Latest News

Dollhouse Boudoir Stúdió kedvezményes ajánlata

Van olyan nap, hogy 2 kedvenc órád is van a Dollhouse Boudoir-ban? Ne aggódj, nem kell lemondanod egyikről sem! A Dollhouse Boudoir kiegészítő bérletet kínál AYCM kártyás vendégeinek. H

Stiletto Tréning a Dollhouse Boudoir-ban!

  A Stiletto Tréning a tökéletes lábedzés, melyre minden nőnek szüksége lehet! Tudtad, hogy a nők többsége azért nem tud szépen járni a magassarkú cipőben, mert egyes izomcsoportjai nem elé

Új óra a Dollhouse Boudoirban - Brazilian shape workout

  Brazilian shape workout  - nálunk a hideg téli estéken is forró a hangulat.   A fenék is egy izom, ami célzott gyakorlatokkal gyönyörűen formálható, feszesíthető, és kerekíthető.  Az