Diamond Fitness és Wellness Closed

Érd | Favágó u. 107.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 9.900 HU

Services provided

Cardio / Grouped exercise / Fitness / Yoga / Pilates
aerobic / alakformálás / cardio / Fitness / has, láb, popsi / jóga / kettlebell / kondi / pilates / Stretching / zumba

Rate the facility

4.1 / 5

About

A Diamond Fitness & Wellness három szinten várja látogatóit. A földszinten ( a 2.szinten) találják az aerobik termet. A legújabb fitness irányzatoknak megfelelő órákkal igyekeznek kedveskedni a hozzájuk fordulóknak, így termükben a klasszikus aerobik foglalkozásaikon felül (step aerobik, zsírégető aeroik), alakformáló órák, valamint a legújabb fitness irányzatnak megfelelő foglalkozások (pl.pilates, spinning) folynak.
A 3. szinten a fitness terem kapott helyet, melyet a legmodernebb Technogym cardio és erősítőgépekkel (közel 40) szereltek fel, ezek ízületkímélő rendszere lehetővé teszi a biztonságos és balesetmentes sportolást. Termükben egész nap szakképzett teremedzők állnak készséggel vendégeink rendelkezésére, s igény szerint személyi edzés igénybevételére is lehetőség nyílik, mellyel személyre szabott edzéstervet kapnak kézhez látogatóink.
Az alagsori szinten helyezkedik el a wellness részleg, melyben a következő szolgáltatások közül választhatnak: pezsgőfürdő, finn és infra szauna, gőzfürdő, aromaterápiás kamra, masszázszuhany, tepidárium valamint gyógynövényes teasarok kandallóval.
Ne feledkezzünk el azonban a hátsó épületről sem, ahol két, az európai versenyszabványnak megfelelő squash pálya várja az intenzív mozgás szerelmeseit. Ráadásul nem csak pályát bérelhetnek, hanem megfelelő felszerelést is.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 07:00 - 22:00
T u e s d a y 07:00 - 22:00
W e d n e s d a y 07:00 - 22:00
T h u r s d a y 07:00 - 22:00
F r i d a y 07:00 - 21:00
S a t u r d a y 09:00 - 17:00
S u n d a y 09:00 - 14:00

Diamond Fitness és Wellness Latest News

Diamond Fitness és Wellness - AYCM M 2014

A Diamond Fitness & Wellness három szinten várja látogatóit. A földszinten ( a 2.szinten) találják az aerobik termet. A legújabb fitness irányzatoknak megfelelő órákkal igyekeznek kedveskedni a hoz