Cutler Pulzus Fitness Closed

Tatabánya | Erdész utca 1.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 12.900 HUF

Services provided

Cardio / Grouped exercise / Fitness / Funkcionális edzés / Hot iron / Dance
cardio / core training / Csoportos óra / fat burning / Fitness / fitt body / hot iron / kangoo / step aerobic / TRX / zumba

Rate the facility

4.59 / 5

Comment

Group classes are available with +400 extra payment. Reservation required on phone.

About

1200 m2-es komplexumukban világelső, gyártók legprofesszionálisabb fitness és cardio gépei kaptak helyet, melyek szakmailag, minőségileg és a megjelenésük tekintetében is egyedülállóak az iparágban! Csak, hogy néhányat említsünk HOIST, PANATTA, CYBEX, NAUTILUS, PRECOR, STRONG ROOTS, OCTANE….. Ezek a sok évtizedes szakmai múlttal rendelkező márkák, folyamatos fejlődésükkel, profi tervezéssel, minőségi anyaghasználattal mára már elérhetővé tették, hogy a gépeken végzett edzéssel is elérhető a maximális izom összehúzódás a célzott izomcsoportra úgy, hogy az ízületeket közben optimális pozícióban tartják a teljes mozgástartományban!

Hazánkban egyre szélesebb körben elterjedő Crossfit edzésforma szerelmeseit egy speciális különterem várja, egyéni és csoportos órákkal is, amely az ELEIKO egy igen komplex eszköztárával szolgálja az állóképességüket és erejüket is fejlesztőket! A csoportos Crosstraining óráikat úgy állították össze, hogy azokat kezdők és haladók egyaránt látogathatják! A teljesen kezdők számára, Crossfit csapatuk a Black Box Team egy három hónapos Kezdő Cross Kurzus programot állított össze, amiben elsajátíthatod ennek a sportágnak az alapjait, a gyakorlatok helyes és biztonságos végrehajtását! A három hónap alatt többször is számíthatsz játékos szint felmérő edzésekre, hogy nyomon követhető legyen a fejlődésed. Ha ezeket sikeresen teljesíted kisebb ajándékokkal is megjutalmaznak a program ideje alatt! 
 
Közkedvelt Aerobic termükben ahol szintén garantált a pezsgés, a szuper hangulat, számos csoportos mozgásforma közül tudsz választani, mint például Hot Iron, Kangoo, Trx, Fitt body, Zumba, Hip-Hop és Kettlebell edzések!
 
Vállalkozásuk fő célja a minőségi sportolás biztosítása mellett az, hogy bátorítsanak és segítsenek minél több olyan embert, aki szeretne mozogni, lefogyni, izmosodni vagy egyszerűen csak egészségesen élni, de eddig idegenkedtek az edzőtermek világától.
 
Termükben ingyenes WIFI-t biztosítanak!

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Contact and open hours

M o n d a y 06:30 - 22:00
T u e s d a y 06:30 - 22:00
W e d n e s d a y 06:30 - 22:00
T h u r s d a y 06:30 - 22:00
F r i d a y 06:30 - 22:00
S a t u r d a y 08:00 - 18:00
S u n d a y 08:00 - 18:00

Cutler Pulzus Fitness Latest News

AYCM Elfogadóhelyek - Cutler Pulzus Fitness - M-es csomaggal

  https://allyoucanmove.hu/cutler-pulzus-fitness Látogass el Te is Tatabányán a Cutler Pulzus Fitness-be! Színvonalas, minden igényt kielégítő gépparkjuk vár Téged is.

AYCM Elfogadóhelyek - Cutler Pulzus Fitness - M-es csomaggal

  https://allyoucanmove.hu/cutler-pulzus-fitness Látogass el Te is Tatabányán a Cutler Pulzus Fitness-be! Színvonalas, minden igényt kielégítő gépparkjuk vár Téged is.