Crossfit Corvinus Closed

Budapest XVIII | Gyömrői út 118.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 12.900 HUF

Services provided

Cross training
cross terem / CrossFit

Rate the facility

4.74 / 5

Comment

Klubtagok az open gym szolgáltatást ráfizetés nélkül vehetik igénybe. A crossfit csoportos órák az alábbi ráfizetések mellett érhetőek el: Napijegy esetén: plusz 1000,- Ft 4 alkalmas bérlet esetén: plusz 4000,- Ft 8 alkalmas bérlet esetén: plusz 8000,- Ft Korlátlan bérlet esetén: plusz 12 000,- Ft

About

Edzőtermük arra az elgondolásra épül, hogy a hozzájuk belépő tanítványok kizárólag edzői felügyelet mellett edzhetnek, legyen szó akár a kiscsoportos személyi edzéseikről, vagy a nagycsoportos óráikról. Hisznek abban, hogy csapatban jó az edzés. Ha egy kivételes közösség része lehetsz, az edzésen az edződ folyamatosan felügyeli a munkádat, és nemcsak levezeti az edzést, hanem tanít is, sokkal gyorsabban érheted el a céljaidat.

Céljuk egy olyan közösség felépítése, ahol mindenki megtalálhatja a neki tetsző mozgásformát, akár egy sportsérülésből épült fel, akár egy már meglévő magas szintű fizikumot szeretne új szintre emelni. Mindezek mellett lehetőséget biztosítanak minden kedves tanítványuk számára az élethosszig tartó mozgásra kiegészítve számos rendezvénnyel, továbbképzéssel, extrém fizikumot igénylő kihívással, speciális, a komolyság határait enyhén súroló, rendhagyó eseménnyel.

Órakínálatuk a funkcionális edzéstípusok teljes skáláját lefedi. Kezdőik számára Basic óratípusuk jelenti a belépőt a CrossFit világába, míg a Cross óráik már zömmel a klasszikus CrossFit alapokon nyugszanak. Ha a TRX szerelmese vagy, neked találták ki a Calisthenics órákat, ahol a felfüggesztéses edzést kombinálják a Fegyencedzéssel és nagy mennyiségű core traininggel. Ha nehezen mozogsz, merevek az ízületeid, a Mobility órákon eljuthatsz a mozgás teljes szabadságáig.

Köredzéses óráik a változatosságra és a feladatok sokszínűségére épülnek, de a Girya is képviselteti magát kínálatukban, csakúgy, mint a forradalmi csoportos testépítés (QLT), ami színvonalban már a személyi edzéshez közelít. Ha pedig egyéni edzést szeretne valaki végezni termükben, az open gym szolgáltatással ezt is megteheti.

Kettlebell, Köredzés óratípusok: hamarosan.


Várnak szeretettel a Műhelyben!

 

 

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 22:00
T u e s d a y 06:00 - 22:00
W e d n e s d a y 06:00 - 22:00
T h u r s d a y 06:00 - 22:00
F r i d a y 06:00 - 22:00
S a t u r d a y 08:00 - 20:00
S u n d a y Closed