Crossfit Corvinus See timetable

Budapest XVIII | Gyömrői út 118.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 12.900 HUF

Services provided

Cross training
cross terem / CrossFit

Rate the facility

4.74 / 5

Comment

For AYCM Club Members the open gym service can be visited for free of charge. The crossfit classes are available with extra payment: daily ticket: 1.000 HUF; 4 occasional pass: 4.000 HUF; 8 occasional pass: 8.000 HUF; limitless pass: 12.000 HUF.

About

Edzőtermük arra az elgondolásra épül, hogy a hozzájuk belépő tanítványok kizárólag edzői felügyelet mellett edzhetnek, legyen szó akár a kiscsoportos személyi edzéseikről, vagy a nagycsoportos óráikról. Hisznek abban, hogy csapatban jó az edzés. Ha egy kivételes közösség része lehetsz, az edzésen az edződ folyamatosan felügyeli a munkádat, és nemcsak levezeti az edzést, hanem tanít is, sokkal gyorsabban érheted el a céljaidat.

Céljuk egy olyan közösség felépítése, ahol mindenki megtalálhatja a neki tetsző mozgásformát, akár egy sportsérülésből épült fel, akár egy már meglévő magas szintű fizikumot szeretne új szintre emelni. Mindezek mellett lehetőséget biztosítanak minden kedves tanítványuk számára az élethosszig tartó mozgásra kiegészítve számos rendezvénnyel, továbbképzéssel, extrém fizikumot igénylő kihívással, speciális, a komolyság határait enyhén súroló, rendhagyó eseménnyel.

Órakínálatuk a funkcionális edzéstípusok teljes skáláját lefedi. Kezdőik számára Basic óratípusuk jelenti a belépőt a CrossFit világába, míg a Cross óráik már zömmel a klasszikus CrossFit alapokon nyugszanak. Ha a TRX szerelmese vagy, neked találták ki a Calisthenics órákat, ahol a felfüggesztéses edzést kombinálják a Fegyencedzéssel és nagy mennyiségű core traininggel. Ha nehezen mozogsz, merevek az ízületeid, a Mobility órákon eljuthatsz a mozgás teljes szabadságáig.

Köredzéses óráik a változatosságra és a feladatok sokszínűségére épülnek, de a Girya is képviselteti magát kínálatukban, csakúgy, mint a forradalmi csoportos testépítés (QLT), ami színvonalban már a személyi edzéshez közelít. Ha pedig egyéni edzést szeretne valaki végezni termükben, az open gym szolgáltatással ezt is megteheti.

Kettlebell, Köredzés óratípusok: hamarosan.


Várnak szeretettel a Műhelyben!

 

 

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 22:00
T u e s d a y 06:00 - 22:00
W e d n e s d a y 06:00 - 22:00
T h u r s d a y 06:00 - 22:00
F r i d a y 06:00 - 22:00
S a t u r d a y 08:00 - 20:00
S u n d a y Closed