Budaörsi Teniszcentrum See timetable

Budaörs | Baross utca 161.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 12.900 HUF Sign Up

Services provided

Tennis
tenisz

Rate the facility

4 / 5

Comment

Tenisz a létesítmény által megjelölt időpontokban látogatható, előzetes bejelentkezés szükséges. Mindkét játékosnak rendelkeznie kell AYCM SportPass-szal, 1 AYCM kártya esetén a második játékos a mindenkori pályadíj felét fizeti.

About

A Budaörsi Teniszcentrum 1997-ben nyitotta meg kapuit. A 16 salakos teniszpályából 3 center pálya méretű. Télen 6 pálya kerül lefedésre két hárompályás légtartásos sátorral. Hangulatos klubházuk zuhanyzós férfi és női öltözőkkel, büfével, társalgóval várja a teniszkedvelőket.

Április közepétől október végéig szabadtéren lehet teniszezni, a téli hónapokban a sátorral fedett pályákon. Mindkét esetben telefonos pályafoglalás szükséges, kérjük a 06 20 9844 733-as számon jelezzétek a pályaigényt.

Amennyiben szívesen megtanulna teniszezni edzőik akár a kezdőtől a haladóbb szintig egyénileg vagy csoportban is foglalkoznak bármely napszakban a sportolni vágyókkal. AYCM kártyával rendelkezőknek így csak az edzés díját kell kifizetni, a pályadíjat megspórolhatják!

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y Bejelentkezés szükséges
T u e s d a y Bejelentkezés szükséges
W e d n e s d a y Bejelentkezés szükséges
T h u r s d a y Bejelentkezés szükséges
F r i d a y Bejelentkezés szükséges
S a t u r d a y Bejelentkezés szükséges
S u n d a y Bejelentkezés szükséges

Budaörsi Teniszcentrum Latest News

Budaörsi Teniszcentrum - AYCM L 2014

Tenisz a létesítmény által megjelölt időpontokban látogatható, előzetes bejelentkezés szükséges. Mindkét játékosnak rendelkeznie kell AYCM SportPass-szal, 1 AYCM kártya esetén a második játékos a m