Budakalászi Sportcsarnok - Fitnesz Closed

Budakalász | Omszk park 1.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 10.900 HUF

Services provided

Cardio / Fitness
cardio / Fitness

Rate the facility

4.25 / 5

Comment

Gym usage.

About

A Budakalászi Sportcsarnok a Dunakanyar régió legnagyobb sport- és rendezvénycsarnoka. A Sportcsarnok Budakalászon, az Omszki tó partjától alig 30 méterre helyezkedik el, a tó és az AUCHAN hipermarket parkolója között. Az egyedülálló természetes környezet, kiváló megközelíthetőség - mind Budapest, mind az M0-áson keresztül az autópályákról - valamint a kedvező parkolási lehetőségek kedveltté tették a létesítményt az idelátogató sportolók, szurkolók, szórakozni vágyók körében.
A Budakalászi Sportcsarnokuk nemcsak a teremsportok (kézilabda, teremlabdarúgás) kedvelői számára nyújt edzéslehetőségek, de azoknak is, akik egyedül vagy kisebb csoportokban szeretnék formálni alakjukat. A felújított és kibővített edzőteremben 150 négyzetméteren végezhetnek a vendégek egyedül vagy szakavatott edző segítségével kardio és erőfejlesztő edzéseket. A Technogym Personal Selection edzőtermi gépek között mindenki megtalálja a céljainak vagy kedvének megfelelőt nemre, korra és edzettségi állapotra tekintet nélkül. Az erősítő gépek ízületkímélő módon fejlesztik és formálják az izmokat, még a legproblémásabb területeken is. Az edzőterem gépparkjának speciális jellemzője, hogy labdajátékot űző amatőr és professzionális sportolók számára alkalmas erőfejlesztő berendezéseket is elhelyezésre kerültek, hogy ők is a leghatékonyabban tudják fejleszteni izomzatukat.

Megközelítés: Auchan Budakalász parkolóján keresztül, a Mc Donald’s mellett az Omszki-tó felé továbbhaladva.

 

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 07:00 - 22:30
T u e s d a y 07:00 - 22:30
W e d n e s d a y 07:00 - 22:30
T h u r s d a y 07:00 - 22:30
F r i d a y 07:00 - 22:30
S a t u r d a y 08:00 - 21:30
S u n d a y 08:00 - 21:30

Budakalászi Sportcsarnok - Fitnesz Latest News

Budakalászi Sportcsarnok - Fitnesz - AYCM L 2014

Budakalászi Sportcsarnok: Fitnesztermi rész használható A Budakalászi Sportcsarnok a Dunakanyar régió legnagyobb sport- és rendezvénycsarnoka. A Sportcsarnok Budakalászon, az Omszki tó partjátó