Budai Callanetics Stúdió See timetable

Budapest II | Margit krt. 48.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 12.900 HUF

Services provided

Grouped exercise / Pilates
callanetics / pilates

Rate the facility

4.7 / 5

Comment


About

A Budai Callanetics Stúdió, mint az egészséges életmód eszköze!

A Callanetics torna az a mozgásfajta, ami korra, fizikai állapotra való tekintet nélkül, mindenkinek segít az életmódváltásban. A Callanetics torna sajátossága, hogy úgy segít testünk karbantartásában, hogy megkímél a kellemetlen mellékhatásoktól. A Callanetics torna kíméli az ízületeket, mozgás készlete úgy lett kidolgozva, hogy elkerülje a sérüléseket, amik megkeseríthetik egy sportolni vágyó ember hétköznapjait is! A Callanetics torna segítségével úgy erősíthetjük izomzatunkat, hogy közben nem veszítjük el ízületeink flexibilitását.

A Callanetics torna nem csak önmagában művelve hatékony, nagyszerű kiegészítője minden fajta sportágnak, és esetleges sérülések és betegségekből való felgyógyulás utáni rekreációnak! (természetesen miután konzultáltunk orvosunkkal!!)

Ha a fenti sorokat olvasva megjött a kedvetek, hogy kipróbáljátok a Callanetics tornát, fontoljátok meg azt is, hogy hol próbáljátok ki ezt a mozgásfajtát! Mivel nem csak az a fontos, hogy mit sportolunk, hanem az is, hogy hol és hogyan műveljük azt! A Callanetics tornához az egyik legalkalmasabb hely a Budai Callanetics Stúdió, ahol test és lélek együtt tud felfrissülni, nyugodt családias körülmények között, ahol képzett oktatók segítségével áldozhatunk egészségünk oltárán. A Budai Callanetics Stúdió barátságos légkörében csenhettk magatoknak egy kis nyugalmat, kilépve egy órára, a rohanó világunk okozta stresszből.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Contact and open hours

M o n d a y órarend szerint
T u e s d a y órarend szerint
W e d n e s d a y órarend szerint
T h u r s d a y órarend szerint
F r i d a y órarend szerint
S a t u r d a y órarend szerint
S u n d a y Closed