Budafok Fitness Closed

Budapest XXII | Kertész utca 2/B
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 10.900 HUF

Services provided

Cardio / Grouped exercise / Fitness / Combat sports
aerobic / alakformálás / cardio / Fitness / krav-maga

Rate the facility

3.5 / 5

About

Lehetsz teljesen kezdő vagy profi, biztos, hogy mindent megtalálsz a teremben, hogy tökélyre fejleszd a tested. Ha teljesen kezdő vagy, ajánlják, hogy az első pár alkalomra fogadj személyi edzőt, aki külön figyelmet fordít a gyakorlatok helyes elsajátítására, amely alapja a további fejlődésnek. Csak akkor edzheszt biztonságosan súlyokkal, ha pontosan tudod, mit csinálsz!

Magas színvonallal, korszerű felszereltséggel biztosítják a hozzájuk látogatók igényeinek teljes körű kiszolgálását. A termükben mindent megtalálsz egy helyen, ezzel időt és energiát spórolva magadnak: body building, aerobic.
És ez még nem minden! Ugyanis fitness termük igényesen berendezett és kellemes hangulatú, amely szempontok szintén nem elhanyagolhatóak a mai rohanó világunkban! Manapság minden embernek szüksége van egy kis nyugalomra, és ezt náluk garantáltan meg is kapod!
Aerobic-termük tükrökkel van borítva, és kellemes pörgős zene szól az órák alatt, mely tökéletesen illik a sport jellegéhez. Oktatóik mind jólképzett szakemberek, ám kiválasztásukkor nem csak ez játszott szerepet, hanem az is, hogy kedvesen és türelemmel bánjanak a vendégekkel.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 08:00 - 22:00
T u e s d a y 08:00 - 22:00
W e d n e s d a y 08:00 - 22:00
T h u r s d a y 08:00 - 22:00
F r i d a y 08:00 - 22:00
S a t u r d a y 09:00 - 13:00
S u n d a y Closed