BodyCode Functional Training Open

Budapest XIII | Béke utca 21-29
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 10.900 HU

Services provided

Grouped exercise
Bodycode Addict / BodyCode Athlete / BodyCode Beavatás

Rate the facility

5 / 5

Comment

The services of the facility available only in case of paying 5000 HUF extra monthly fee on the spot.

About

A BodyCode, mint a Thor Gym Edzőtermi hálózat tagja a Funkcionális Edzés Világát hozza el Nektek! Ne ijedj meg! Alapjairól tanítják meg számodra az összes mozgásformát , mellyel nem csak kívülről , hanem belülről is megújjulsz! Régen sportoltál? Kezdő vagy? Szeretnél egy új mozgásformát? Szeretnél magas szakmai színvonalt? Ne habozz!

A félprivát órák kitünő választás arra, hogy doppingoljátok egymást! Csapatban motiválva könyebb legyőzni Önmagad!

Body Code Beavatás
A beavatás az alapok lefektetését jelenti. Ezen a nyolc hetes kurzuson alapozzák meg a technikailag tökéletes munkát, dolgozzák ki a megfelelő mozgásmintákat, és építik ki a későbbiekhez szükséges stabilitást és mobilitást.

Body Code Athlete
A Beavatás után következő nyolc hétben magasabb fokozatra kapcsol a munka. A felépített és kidolgozott mozgásmintákra újabb, komplex gyakorlatok kerülnek, az erő fejlesztése pedig teljes gőzzel beindul. Az eddigre már megismert eszközökkel újabb technikák kerülnek a repertoárba, bővülnek a variációs lehetőségek, és jelentősen megnő a terhelés. Ebben az időszakban már megjelennek az izomtömeg növelését célzó specifikus kiegészítő gyakorlatok is. Az állóképesség javítása, és a zsírégetés is felpörög, itt válnak az eredmények szabad szemmel láthatóvá. E nyolc hét célja az átalakulás mellett a felkészülés a későbbiekre, az igazi haladó programokra.

Body Code Addict 
A haladók szintje, magaslati levegő. Ezen a szinten az edzéstervezés egyre több egyénre szabott elemet tartalmaz, az egyes mezociklusok pontos és komplex periodizációs számításokon alapulnak. A mezociklusok fókusza enyhén változó, így a sportolók teljes körű fejlődésen mennek keresztül. Az értékelések és mérések itt már kulcsfontosságú elemei az előrehaladásnak, ezért minden nagyobb szakaszt valamilyen kiértékeléssel zárnak. Az erőfejlesztés és az izomépítés érdekében komoly, nagy súlyos munka, és nagy mennyiségű kiegészítő gyakorlat szerepel minden edzésen. Immár kevésbé az új technikák megtanulására fókuszálnak, a cél elsősorban a teljesítmény, és a testkompozíció magasabb és magasabb szintre emelése. Természetesen ezekről az edzésekről sem hiányozhat az állóképességi munka, a pörgetők kemények és fárasztóak. A tanítványok eddigre már tisztában vannak a megfelelő étkezés alapjaival, de az edzők továbbra is ellenőrzik, segítik őket, hogy a befektetett edzésmunka a lehető legnagyobb mértékben megtérüljön.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 23:00
T u e s d a y 06:00 - 23:00
W e d n e s d a y 06:00 - 23:00
T h u r s d a y 06:00 - 23:00
F r i d a y 06:00 - 23:00
S a t u r d a y 06:00 - 20:00
S u n d a y 06:00 - 20:00

BodyCode Functional Training Latest News

BodyCode Functional Training - Új AYCM elfogadóhely

A BodyCode , mint a Thor Gym Edzőtermi hálózat tagja a Funkcionális Edzés Világát hozza el Nektek! Ne ijedj meg! Alapjairól tanítják meg számodra az összes mozgásformát , mellyel nem csak kívülrő

BodyCode Functional Training - Új AYCM elfogadóhely

A BodyCode , mint a Thor Gym Edzőtermi hálózat tagja a Funkcionális Edzés Világát hozza el Nektek! Ne ijedj meg! Alapjairól tanítják meg számodra az összes mozgásformát , mellyel nem csak kívülrő