BinduSar Yoga See timetable

Budapest VI | Jókai tér 3.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 11.900 HUF

Services provided

Yoga
ashtanga jóga / bindusar jóga / hatha jóga / jóga

Rate the facility

4.58 / 5

Comment

90 minutes yoga classes can be visited +800HUF, or you can buy 5 occassional pass for 2500HUF.

About

Központjuk egy barátságos városi menedék, ahol  jóga, ajurvéda és természetgyógyászat t együttesen szolgálja vendégeik jólétét, egészségét.

2013-ban a BinduSar Yoga megnyitotta  jógastúdióját Budapesten is, az Oktogonon. 2014-ben az iskola az elegáns Andrássy út  közelébe költözött, egy a jóga és ajurvéda számára sokkal kedvezőbb környezetbe, mégis Budapest szívében marad, így kitűnően megközelíthető minden fővárosi vagy akár átutazó jógázni vágyó számára is.
A “jóga” valójában nem más, mint test és  elme egysége. A jógával és az ajurvédával kapcsolatos bonyolult tudást Indiában hosszú évszázadok során jegyezték fel. A Bindusar Yoga oktatói az egészséges test és a tiszta elme fejlesztésének ősi módszereit igyekeznek magas színvonalon átadni. Azok, akik ezáltal elérik a belső egyensúlyt, olyan erőre és nyugalomra lelnek önmagunkban, amely a kimerítő mindennapi élet leküzdéséhez manapság szinte nélkülözhetetlen.

A BinduSar Yoga hiteles, minőségi oktatást nyújt a jóga és az ajurvéda terén egyaránt, autentikus és magasan képzett indiai, illetve nyugati tanárokkal és terapeutákkal, akik elhivatottak és azért dolgoznak, hogy a hozzájuk forduló embereknek segítsenek az egészséges test, a friss elme; vagyis a boldogság megtalálásában.
Központukban a füstölő kellemes és megnyugtó illata mellett mindig őszinte mosoly fogadja vendégeiket, így Te is biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő helyen jársz.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y órarend szerint
T u e s d a y órarend szerint
W e d n e s d a y órarend szerint
T h u r s d a y órarend szerint
F r i d a y órarend szerint
S a t u r d a y órarend szerint
S u n d a y órarend szerint