Arnold GYM Sportcentrum Open

Budapest III | Szépvölgyi út 15.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 12.900 HUF

Services provided

Cardio / Grouped exercise / Fitness / Hot iron / Spinning / Wellness and Sweating-room
aerobic / alakformálás / cardio / Csoportos óra / Fitness / gerinctorna / hot iron / spinning / wellness / zsírégetés

Rate the facility

3.74 / 5

About

Edzőtermük erőssége elsősorban az esztétikus praktikum: számukra kiemelkedő fontosságú az, hogy a lehető legideálisabb termet biztosítsák ahhoz, hogy a maximumot kihozhasd magadból – akár professzionális testépítés, akár a mindennapi stressz levezetése a célod.

Mindehhez pedig professzionális és jól felszerelt edzőteremmel áll az Arnold Gym rendelkezésedre – hangulatos, dinamikus környezetet biztosítva ahhoz, hogy a testépítés és mozgás öröme maximális élményt nyújtson számodra.

Az eredmények fokozása érdekében egyre több tanulmány számol be a kardió edzés fontosságáról a súlyzós edzések mellett.
Mi az a kardio edzés?
A kardio nagyon egyszerűen egy olyan edzés, aminek során a szervezet megnövekedett pulzus és oxigénhasználat mellett végez valamilyen fizikai tevékenységet. Ilyen például a futás és a kerékpározás, melyekre a kardio gépek használalta által könnyűszerrel lehetőséged van.

“Mozogni boldogság!” – Neked is ez a tapasztalatod? Vagy még csak láttad néhány barátodon, hogy edzés után mennyivel jobb a kedve és mindig fitten, jókedvűen kezdi a napját? Légy részese egy energikus, vidám közösségnek, a csoportos Aerobic edzéseken és váljon életmódod sportosabbá, tudatossá, hogy teljeskörű és boldog életet élj!

Az Arnold Gym-ben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az Aerobic órák, melyek lehetőséget kínálnak Neked arra, hogy csoportosan, jó hangulatban hozzátok ki magatokból a maximumot!
 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

 

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 23:00
T u e s d a y 06:00 - 23:00
W e d n e s d a y 06:00 - 23:00
T h u r s d a y 06:00 - 23:00
F r i d a y 06:00 - 22:00
S a t u r d a y 08:00 - 22:00
S u n d a y 08:00 - 22:00

Arnold GYM Sportcentrum Latest News

Arnold GYM Sportcentrum - Squash - AYCM M 2014

Legyen az zsírégető edzés, erősítés vagy az állóképességedet fejlesztenéd, náluk megtalálod számításod megújult termükben. A megnövekedett és változó igények kielégítése igen komoly feladat. Te

Arnold GYM Sportcentrum - Squash - AYCM M 2014

Legyen az zsírégető edzés, erősítés vagy az állóképességedet fejlesztenéd, náluk megtalálod számításod megújult termükben. A megnövekedett és változó igények kielégítése igen komoly feladat. Te