Aravinda Jóga See timetable

Budapest V | Bajcsy-Zsilinszky út 24. II/5.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 9.200 HUF

Services provided

Grouped exercise / Yoga
baba-mama jóga / Csoportos óra / gerincjóga / hatha flow jóga / hatha jóga / jóga / kismama jóga / pilates / Pilates / vinyasa flow

Rate the facility

0 / 5

About

Budapest szívében, ahol az üzleti élet lüktet, ahol az utak összefutnak, és sokféle energia összpontosul, ők békét és harmóniát teremtenek. A jógát nemcsak mint mozgásformát kínálják, hanem a keleti kultúrát is ötvözik vele. Lecsendesítik az elmét, harmonizálják a bennük élő nap és hold energiákat, ezzel elérik belső nyugalmat.

A légzés és a mozgás tudatos összehangolása maga az áramlás, ez maga a jóga. Gyakorlásával megalapozzuk egészségünket, megerősítjük, vagy éppen visszanyerjük rugalmasságunkat testileg és mentálisan egyaránt. A jógával egy olyan eszköz birtokába jutunk, amely ma kincset ér.

Munkatársaik hozzáértő, tapasztalt szakemberek, minősített oktatók, akik széleskörűen ismerik a jóga testre, egészségre gyakorolt hatásait. Az ősi időkben a tanítványok és mestereik sokáig együtt éltek Indiában, így a tanítványok közvetlenül sajátították el a tudást. A hagyományos jógarendszerek ma is erre építenek: a mestertől közvetlenül elsajátítható tudásra. Lényeges, hogy ezt a tudást meggyőző, hiteles jógaoktatók közvetítsék, amit ők az egyik legfontosabb alapelvüknek tekintenek.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y órarend szerint
T u e s d a y órarend szerint
W e d n e s d a y órarend szerint
T h u r s d a y órarend szerint
F r i d a y órarend szerint
S a t u r d a y Closed
S u n d a y Closed