ABS Sportcentrum - Fitness Open

Budaörs | Szabadság út 299.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 10.900 HUF

Services provided

Cardio / Cross training / Grouped exercise / Fitness / Funkcionális edzés / Spinning
aerobic / alakformálás / cardio / CrossFit / Csoportos óra / erősítés / fit ball / Fitness / gerinctréning / intervall / kondi / m.a.x. training / spinning / spinracing / TRX / zsírégetés / zsírégető step

Rate the facility

3.87 / 5

Comment

The group classes and TRX classes can be visited without extra payment, except: box, bodyArt, deep work, women self defence, aikido. The Club Members can visit physiotherapy for 600 HUF extra fee on the spot.

About

Az ABS Sportcentrum Budaörsön, gyönyörű környezetben, 2000 m2-en, négy szinten, Technogym és Life Fitness gépparkkal felszerelt, exkluzív fitness-, aerobic-, teremfoci-, squash és szabadidőközpontban várja a sportolni és kikapcsolódni vágyókat. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei náluk egy helyen megtalálják mindazt, ami a testi és lelki regenerálódáshoz szükséges. Tudatosan kiválasztott szakemberek, testedzésformák, a legkorszerűbb edzőtermi berendezések és optimálisan kialakított sport termek várnak mindenkit. A magasan képzett személyi edzők komplett fizikális, kondícionális állapotfelméréssel, táplálkozási tanácsadással, egyéni edzéstervvel és edzésvezetéssel állnak a tudatosan és szakszerűen edzeni vágyó vendégek rendelkezésére.

Fitness
A közel 300 m2 alapterületű fitness terem a legmodernebb Technogym Selection és Life Fitness erősítő és cardio gépei sajátos kialakításuknak köszönhetően ízületkímélőek, a kijelölt célnak (zsírégetés, teljesítménynövelés, cardio, erőnléti edzés, intervall edzés, stb…) megfelelően beállíthatóak, így életkortól és fittségi állapottól függetlenül mindenkinek sérülésmentes testedzési lehetőséget nyújtanak.
 
Aerobic
A 100 m2-es aerobic teremben az órák a mai elvárásoknak megfelelő választékot kínálnak, melyben megtalálható spinning, spinkondi, alakformálás, zsírégetés, kondi, kondi streching, box, body art, deep work,  erősítés, köredzés, TRX, gyógytorna stb.

Szauna, szolárium, valamint többfajta testmasszázs teremti meg mindazt a hétköznapi luxust, ami teljessé teszi a testi és lelki harmóniát.

E-mail: [email protected] | Tel:+36 23 445 072

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 07:00 - 22:00
T u e s d a y 07:00 - 22:00
W e d n e s d a y 07:00 - 22:00
T h u r s d a y 07:00 - 22:00
F r i d a y 07:00 - 22:00
S a t u r d a y 08:00 - 18:00
S u n d a y 08:00 - 21:00

ABS Sportcentrum - Fitness Latest News

Bővültek az ABS Sportcentrum AYCM kártyával látogatható szolgáltatásai

A mai naptól az ABS SPORTCENTRUMBAN már nem csak a fitness termi szolgáltatások és a csoportos órák látogathatóak, hanem SQUASH-olhatsz vagy a TEREMFOCIT is kipróbálhatod! :)

Bővültek az ABS Sportcentrum AYCM kártyával látogatható szolgáltatásai

A mai naptól az ABS SPORTCENTRUMBAN már nem csak a fitness termi szolgáltatások és a csoportos órák látogathatóak, hanem SQUASH-olhatsz vagy a TEREMFOCIT is kipróbálhatod! :)