ABS Sportcentrum Open

Budaörs | Szabadság út 299.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 9.200 HUF

Services provided

Cardio / Grouped exercise / Fitness / Combat sports / Pilates / Spinning / Dance
aerobic / alakformálás / cardio / Csoportos óra / erősítés / Fitness / kangoo / kickbox / kondi / pilates / spinning / zumba

Rate the facility

3.63 / 5

Comment

The following services are not available with AYCM card: boxing, bodyArt, TRX, karate, kempo, physiotherapy.

About

Az ABS Sportcentrum Budaörsön, gyönyörű környezetben, 2000 m2-en, négy szinten, exkluzív aerobic-, fitness-, és szabadidőközpontban várja a sportolni és kikapcsolódni vágyókat. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei náluk egy helyen megtalálják mindazt, ami a testi és lelki regenerálódáshoz szükséges. Tudatosan kiválasztott szakemberek, testedzésformák, a legkorszerűbb edzőtermi berendezések és optimálisan kialakított sport termek várnak mindenkit. A magasan képzett személyi edzők komplett fizikális, kondícionális állapotfelméréssel, táplálkozási tanácsadással, egyéni edzéstervvel és edzésvezetéssel állnak a tudatosan és szakszerűen edzeni vágyó vendégek rendelkezésére.

 
Fitness
A közel 300 m2 alapterületű fitness terem a legmodernebb Technogym Selection és Life Fitness erősítő és cardio gépei sajátos kialakításuknak köszönhetően ízületkímélőek, a kijelölt célnak (zsírégetés, teljesítménynövelés, cardio, erőnléti edzés, intervall edzés, stb…) megfelelően beállíthatóak, így életkortól és fittségi állapottól függetlenül mindenkinek sérülésmentes testedzési lehetőséget nyújtanak.

 
Aerobic
A 100 m2-es aerobic teremben az órák a mai elvárásoknak megfelelő választékot kínálnak, melyben megtalálható spinning, spinkondi, alakformálás, zsírégetés, kondi, kondi streching, box, kick-box, karate, body art, deep work,  erősítés, köredzés, TRX, kangoo, zumba, gyógytorna, gyermek gyógytorna, gyermek fitness, stb.

 
 

Honlap: www.abs-sport.hu
Facebook: https://www.facebook.com/andromeda.budaors
E-mail: [email protected]

Tel:+36 23 445 072

 

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 07:00 - 22:00
T u e s d a y 07:00 - 22:00
W e d n e s d a y 07:00 - 22:00
T h u r s d a y 07:00 - 22:00
F r i d a y 07:00 - 22:00
S a t u r d a y 08:00 - 18:00
S u n d a y 08:00 - 21:00

ABS Sportcentrum Latest News

ABS Sportcentrum - AYCM M 2014

ABS Sport- és Szabadidőközpont Budaörsön, gyönyörű környezetben, 2000 m2-en négyszintes, exkluzív aerobic-, fitness-, wellness- és szabadidőközpont várja a sportolni és kikapcsolódni vágyókat. Az a