A1 Magma Fitness - Wellness Closed

Székesfehérvár | Balatoni út 17.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 10.900 HUF

Services provided

Cardio / Cross training / Grouped exercise / Fitness / Wellness and Sweating-room
aerobic / alakformálás / cardio / CrossFit / Fitness / hot iron / iron cross / super body / szauna

Rate the facility

3.67 / 5

About

Szeretnénk bemutatni Fitness-Wellness Centerüket, mely 2004. január 15-én nyitotta meg kapuit. Az általuk képviselt wellness életmód és szolgáltatás terén elért sikereik alapján joggal mondhatják, hogy Székesfehérváron egy konstans piacvezetői szerepet töltenek be. Remélik széles körű wellness és fitness szolgáltatásaik, rendezvényeik megnyerik az Önök tetszését is. Célkitűzéseik között elsőként szerepelt az üzleti és vállalkozói réteg megtalálása és bevonása az egészséges életmód mozgalmába. Az üzleti és gazdasági szférában dolgozók a napi edzéseken túl az egymással való megismerkedést és üzleti kapcsolataik építését is megvalósíthatják a Wellness Központ keretein belül. Céljaik között szerepel azoknak az értékeknek a közvetítése, amelyek életünket alapjaiban meghatározzák: a fizikailag aktív sportos életmód, tudatos egészségorientált életvitel.

Egy teljesen átépített, felújított 2 szintes, speciálisan fitness-wellness funkciókra kialakított épület ad otthont. A komplexum több mint 1000 nm-es területével 2004. január 15-tő Székesfehérvár legnagyobb és legtöbb szolgáltatást nyújtó wellness központja. Céljuk egy olyan szabadidőközpont kialakítása, mely szerteágazó szolgáltatási rendszerével (fitness, aerobik, gyerekjátszóház, szépségápolási kozmetikai kezelések, fodrászat, táplálkozási- dietetikus tanácsadás, állapotfelmérés, rekreáció: szauna, jacuzzi, gőzfürdő, kinti medence, kisebb zártkörű rendezvények számára bérelhető kerthelyiség, infraszauna, masszázs, szolárium), környezetébe szervesen illeszkedő külső-belső megjelenésével, magas szolgáltatási színvonalával az ilyen jellegű létesítmények felső kategóriájának csúcsán helyezkedik el.

Az impozáns épület külön parkolóval és terasszal várja vendégeit Székesfehérvár központjában. Személygépkocsival, tömegközlekedéssel és gyalog egyaránt jól megközelíthető. A székesfehérvári régiót figyelembe véve nem beszélhetünk igazi konkurenciáról. Olyan termet, mely szolgáltatásaiban és méretében megközelíti az általunk elképzelt wellness központot ebben a régióban nem találtunk.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:30 - 22:30
T u e s d a y 06:30 - 22:30
W e d n e s d a y 06:30 - 22:30
T h u r s d a y 06:30 - 22:30
F r i d a y 06:30 - 22:30
S a t u r d a y 08:00 - 20:00
S u n d a y 08:00 - 20:00

A1 Magma Fitness - Wellness Latest News

A1 MAGMA FITNESS-WELLNESS - AYCM L 2014

Szeretnénk bemutatni Fitness-Wellness Centerüket, mely 2004. január 15-én nyitotta meg kapuit. Az általuk képviselt wellness életmód és szolgáltatás terén elért sikereik alapján joggal mondhatják,