A TE Edzőtermed Closed

Nyíregyháza | Szabó Lőrinc u. 31.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
package
Join this facility for only 10.900 HUF

Services provided

Cardio / Fitness / Szauna / Wellness and Sweating-room
cardio / Fitness / szauna / Szolárium / testépítés / wellness

Rate the facility

5 / 5

About

Neked és Érted nyitotta meg kapuit 2017 április 26-án. Napjainkban a fitnesz és aerobic edzés, illetve az egészséges életmód nemcsak divatos fogalmakká váltak, hanem tartalommal teltek meg: egyre többek számára jelent az egészséges életmód inkább életfelfogást.
Magas színvonal, változatos szolgáltatás paletta és egy otthonos, családias környezet vár Rád. Amennyiben igényes sportolást és kikapcsolódást kedvelő vagy, akkor három szinten teheted ezt meg náluk. Az alsó-, a föld- és az emeleti szinten modern, professzionális funkcionális- illetve szabadsúlyos- és cardio gépek használatára van lehetőséged.
Továbbá ingyenes parkolási lehetőséggel (belső- és külső parkoló), wifivel, képzett, barátságos személyzettel és magas színvonalú felszereltséggel szeretnének eleget tenni elvárásaidnak.
Ha fel szeretnél töltődni és energikusan nekikezdeni a reggelnek, minden nap friss turmixokkal és forrás tisztaságú tisztított ivóvízzel várnak, ha pedig csak le szeretnél ereszteni egy hosszú, fárasztó nap után, kieresztheted a gőzt, majd a finn szaunában és jacuzziban lazíthatsz egyet.
Céljuk, hogy erős alapokon álló személyes kapcsolatot alakítsanak ki VELED és családias hangulatot teremtsenek meg, de ehhez TE is kellesz!
Számukra többet jelent a közösség, mint maga a terem, természetesen a színvonalat a lehető legmagasabb szinten tartva. Ösztönznek és bátorítanak TÉGED akár legyél hölgy, úr, kismama, fiatal vagy régebb óta fiatal, hogy térj be hozzájuk és próbáld ki a lehetőségeidet. Segítenek, nem leszel egyedül! Hidd el, mosolygós fogadtatásban és körbevezetésben lesz részed, hiszen ez a TE Edzőtermed.
Várnak Szeretettel!
 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 21:00
T u e s d a y 06:00 - 21:00
W e d n e s d a y 06:00 - 21:00
T h u r s d a y 06:00 - 21:00
F r i d a y 06:00 - 21:00
S a t u r d a y 10:00 - 20:00
S u n d a y 14:00 - 20:00

A TE Edzőtermed Latest News

A TE Edzőtermed - Új AYCM elfogadóhely

Neked és Érted nyitotta meg kapuit 2017 április 26-án. Napjainkban a fitnesz és aerobic edzés, illetve az egészséges életmód nemcsak divatos fogalmakká váltak, hanem tartalommal teltek meg: egyre t

A TE Edzőtermed - Új AYCM elfogadóhely

Neked és Érted nyitotta meg kapuit 2017 április 26-án. Napjainkban a fitnesz és aerobic edzés, illetve az egészséges életmód nemcsak divatos fogalmakká váltak, hanem tartalommal teltek meg: egyre t