A TE Edzőtermed Open

Nyíregyháza | Szabó Lőrinc u. 31.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 9.900 HU

Services provided

Cardio / Grouped exercise / Fitness / Pilates / Dance
aerobic / alakformálás / cardio / Csoportos óra / Fitness / pilates / zumba

Rate the facility

5 / 5

About

Neked és Érted nyitotta meg kapuit 2017 áprilisában. Napjainkban a fitnesz és aerobic edzés, illetve az egészséges életmód nemcsak divatos fogalmakká váltak, hanem tartalommal teltek meg: egyre többek számára jelent az egészséges életmód inkább életfelfogást. Magas színvonal, változatos szolgáltatás paletta és egy otthonos, családias környezet vár Rád. Amennyiben igényes sportolást és kikapcsolódást kedvelő vagy, akkor három szinten teheted ezt meg. A alsó- és földszinten a modern, professzionális funkcionális- illetve szabadsúlyos- és a cardio részleg használatára van lehetőséged, míg az emeleten (nemcsak) a hölgyek számára egy csoportos foglalkozásra kialakított területen aerobik-, zumba-, pilátes- és gyógytorna- órákat vehetsz igénybe a hét több időpontjában. Továbbá ingyenes parkolási lehetőséggel (belső- és külső parkoló), wifivel, képzett, barátságos személyzettel és magas színvonalú felszereltséggel szeretnének eleget tenni elvárásaidnak. Ha fel szeretnél töltődni és energikusan nekikezdeni a reggelnek, minden nap friss gyümölcscsel és forrás tisztaságú ivóvízzel várnak.

Céljuk, hogy erős alapokon álló személyes kapcsolatot alakítsanak ki VELED és családias hangulatot teremtsenek meg, de ehhez TE is kellesz! Számukra többet jelent a közösség, mint maga a terem, természetesen a színvonalat a lehető legmagasabban tartva.

Várnak Szeretettel!

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 21:00
T u e s d a y 06:00 - 21:00
W e d n e s d a y 06:00 - 21:00
T h u r s d a y 06:00 - 21:00
F r i d a y 06:00 - 21:00
S a t u r d a y 10:00 - 20:00
S u n d a y 14:00 - 20:00

A TE Edzőtermed Latest News

A TE Edzőtermed - Új AYCM elfogadóhely

Neked és Érted nyitotta meg kapuit 2017 áprilisában. Napjainkban a fitnesz és aerobic edzés, illetve az egészséges életmód nemcsak divatos fogalmakká váltak, hanem tartalommal teltek meg: egyre töb