A Fitness Blaha Closed

Budapest VII | Rákóczi út 60.
Enter with
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
cards
Join this facility for only 7.500 HUF

Services provided

Grouped exercise / Fitness / TRX
alakformálás / bailar dance / Csoportos óra / Fitness / funkcionális edzés / has, láb, popsi / kick-box aerobic / köredzés / spartan fighter / TRX / zsírégetés

Rate the facility

4.19 / 5

Comment


About

A legjobb hely a legjobbaknak!

Az "A Fitness Budapest" 2014. október 14-án nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Tágas, világos, 1300 m2-en elterülő modern terem a legkorszerűbb fitnesz gépekkel és berendezésekkel várja minden sportolni vágyó vendégét

Területi nagyságát és felszereltségét tekintve Budapest belvárosának legnagyobb és legfelszereltebb fitnesz terme.

A Fehérje Bár óriási kínálatából bárki megtalálja az ízlésének és energiaszintjének megfelelő turmixokat, táplálékkiegészítőket.

Ásványvizek, izotóniás és üdítőitalok mellett, a kávé is szerepel a kínálati palettán. A legújabb fejlesztésű energia -és müzliszeletek választékát a klasszikusnak számító sportszelet és különböző ízesítésű szőlőcukor teszi teljessé.

Vitamin és ásványi anyag pótlásra szolgáló termékek széles választéka elérhető az egészséges életmód követőinek.

A Szauna Világ lehetőséget nyújt az edzés utáni lazulásra, relaxációra.

A szaunázás szerelmesei számára kettő finn és egy infra kabin áll a rendelkezésére, biztosítva az edzés utáni méregtelenítés lehetőségét. A modern, kellemes atmoszférájú pihenőhely ideális helyszín az ellazulásra, relaxálásra, amely egyben méltó lezárása lehet egy nehéz, munkával, sportolással töltött napnak.

A szakmailag felkészült A Fitness Csapat a garancia arra, hogy vendégeik a maximumot hozhassák ki magukból! A személyi edző gárda ugyanis az állapotfelmérésben, az edzéstervek elkészítésében, valamint a táplálkozási tancsádásban és az egyéni programok elkészítésében is segítő kezet nyújt a látogatóinak. 

Elhelyezkedéséből adódóan az "A Fitness Budapest" kiválóan megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel, kerékpárral, rollerrel, valamint gyalog és autóval is.

Autóval érkező vendégek a közeli Boscolo Luxury Residence őrzött mélygarázsát vehetik igénybe, igen kedvező, időszaktól függetlenül 300 Forintos fix díjért 3 óra időtartamra.

Kerékpárral, rollerrel érkező vendégeinket saját biciklitárolóval várják.

Szeretettel vár az „A-Fitnessz” csapata!

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Contact and open hours

M o n d a y 06:00 - 22:00
T u e s d a y 06:00 - 22:00
W e d n e s d a y 06:00 - 22:00
T h u r s d a y 06:00 - 22:00
F r i d a y 06:00 - 22:00
S a t u r d a y 08:00 - 20:00
S u n d a y 08:00 - 20:00

A Fitness Blaha Latest News

Ingyenes csoportos nyílt nap az A Fitness Blahában!

https://allyoucanmove.hu/a-fitness-blaha

Miért épp az

A belváros egyik legnagyobb fitness terme az "A Fitness" Budapest. Nézzétek meg miért is érdemes oda járni All You Can Move kártyátokkal. Az alábbi videóból kiderül, mit tesz a vezetőség az